Presentació del llibre de comunicacions de les primeres Jornades d’Estudis Locals
04/01/2019
Presentació del llibre L’Ofrena Floral, 50 anys de tradició
27/02/2019
Show all

25è aniversari de la Fundació


La Fundació Mossèn Bartomeu Oliver i Amengual celebra aquest any 2019, els vint-i-cinc primers anys de la seva creació. 15 de maig de 1.994, quedà constituïda oficialment fent realitat la voluntat del mateix capellà Cas Capità. Les finalitats de la mateixa son: fomentar el coneixement, l’estudi i l’ús de la llengua catalana, promoure la cultura en general dins el poble de Sencelles, la creació d’un fons bibliogràfic de cultura popular i la salvaguarda del patrimoni històric/artístic de la Parròquia de Sant Pere.

Durant tot aquest any l’entitat seguirà organitzant les seves activitats habituals i en proposarà de noves que tindran per objectiu estudiar amb profunditat i més rigor històric la figura de mossèn Bartomeu.

A hores d’ara, la dissenyadora gràfica de Sencelles, Teresa Reynés Llabrés, ha creat un nou logotip commemoratiu d’aquest aniversari. Aquest no es desmarca del ja conegut i tant identificatiu de la nostra entitat. En el que s’usarà durant tot aquest any, hi destaca que estem celebrant 25 anys de vida.