II Certamen literari Vila de Sencelles de novel·la breu
15/03/2023
III Certamen literari Vila de Sencelles de novel·la breu
21/03/2024
Show all
 

 

II Premi Literari "Vila de Sencelles"

 

Dins el marc de les festes de la Mare de Déu d'Agost s'entregà el II Premi Literari "Vila de Sencelles", en la modalitat de narrativa, que organitza i patrocina conjuntament l'Ajuntament de Sencelles i la Fundació Mossèn Bartomeu Oliver. En aquesta ocasió el treball guardonat ha estat "Un cop de mà" de l'escriptora, poetesa i narradora Nati Soler i Alcaide. La trajectòria d'aquesta autora, natural i resident a El Penedès, ja ha estat distingida amb una trentena de premis, als quals ara hi pot afegir aquest que honora al nostre mossèn senceller, tan amant de les lletres i de les creacions literàries. 

El premi, amb dotació econòmica, compta amb un jurat qualificat compost per Joan Cerdà, filòleg, Inès Bennasar, biòloga i música, i Guillem Rosselló, escriptor i editor, que a la vegada te cura de la coordinació tècnica del certamen i l'edició de l'obra. El veredicte final distingí aquest d'entre un total de 12 treballs que s'hi presentaven i optaven al Premi Literari.

El guardó fou entregat pel batle de Sencelles, Joan Carles Verd, i el rector i president de la Fundació, mossèn Josep Adrover. A l'acte hi assistí un nombrosíssim públic, autoritats, membres del Consistori i del Patronat de la Fundació. També l'escriptora Bel Mut, guanyadora l'any passat, del I Premi Vila de Sencelles. La celebració va incloure un magnífic concert de la Coral Sor Francinaina, una de les entitats més prestigioses del municipi de Sencelles, la qual dirigeix Lídia Fernandez.