Jornada de portes obertes a la Cova del Camp dels Bisbe
20/05/2017
Primeres Jornades d’Estudis Locals
26/05/2017
Show all
Un any més la Fundació Mossèn Bartomeu Oliver col·labora amb el Centre Cultural de Sencelles, co-finançant el darrer número especial que ha editat la Revista Sa Sella, aquesta vegada dedicat al fet musical a Sencelles. Ha sortit al carrer amb motiu de la darrera Fira de Maig 2017.
Tenim a les mans un nou treball en el que hi ha participat un bon nombre de sencellers i sencelleres, que ens trameten els seus coneixements vist des de diversos punts o estils musicals. També hi han col·laborat totes les entitats locals, actualment relacionades amb la música. En aquest treball es parla dels nostres músics, dels que un temps foren i dels que avui en dia encara ho son.
Aquest monogràfic, s’afegeix a l’ampla col·lecció dels ja publicats per Sa Sella (Mn. Bartomeu Oliver, la República a Sencelles, 75 anys del Col·legi Can Bril, Beata Francinaina, Cuina Sencellera, Cultura Popular a Sencelles, Santa Àgueda i Can Garrover) i que amb el temps han esdevingut un referent per la nostra cultura local. Aquest en concret, des de el moment que es va anunciar la seva sortida ja havia creat una bona expectació.
La Fundació Mossèn Bartomeu Oliver i Amengual vol felicitar a l’entitat local Centre Cultural de Sencelles-Revista Sa Sella per aquesta nova iniciativa.

Sa Sella