Presentació del llibre Voleu sales?
18/04/2016
Visita Lul·liana a Palma
30/05/2016
Show all
Dins el marc de la festa de Sant Jordi, amb tanta tradició llibretera, la seu de la Institució Pública Antoni Maria Alcover de Manacor, va acollir dia 20 d'abril de 2016 la presentació del llibre "Sermó de Santa Àgueda predicat [a Sencelles] l'any 1899 per mossèn Antoni Maria Alcover. L'edició d'aquesta publicació és conjunta entre la dita Institució i la nostra Fundació Mossèn Bartomeu Oliver. Recordem que la primera presentació ja s'havia dut a terme a Sencelles dins el marc de les festes patronals de Santa Àgueda.

En el transcurs de l'acte hi intervingueren Maria Magdalena Gelabert, Jordi Llabrés i Joan Miquel Riera, autors dels articles previs a la transcripció del sermó propiament dit. També el Rector de Manacor, mn. Andreu Genovart, i el de Sencelles, mn. Joan Pons, el Batle de Sencelles, Joan Carles Verd i la Regidora de Cultura de l'Ajuntament de Manacor, Antònia Llodrà.

Les persones que acudiren a l'acte formen part del nombrós públic fidelíssim a l'Obra Alcoveriana. Una vegada acabada la presentació del llibre la Institució Pública amfitriona volgué complaure a la comissió sencellera amb una visita a les instal.lacions de la seva seu social i a les sales del projecte museístic que han dedicat a la figura del Canonge de Santa Cirga.