Presentació del llibre L’Ofrena Floral, 50 anys de tradició
27/02/2019
Memòria democràtica i Església
29/04/2019
Show all

Participació a les Jornades sobre Memòria Democràtica i Església


Tot indica que les properes Jornades sobre Memòria Democràtica i Església (Sencelles, 5 i 6 d’abril de 2019) tindran un èxit assegurat. La Fundació Mossèn Bartomeu Oliver i Amengual, com a entitat organitzadora, juntament amb la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, i l’Ajuntament de Sencelles, celebren que, a hores d’ara, ja es puguin preveure aquests resultats.

El nombre d’oients apuntats ja quasi arriba al nombre de places disponibles en l’aforament i els investigadors que hi voldran aportar alguna comunicació, també, ja han formalitzat la seva inscripció. En aquest sentit, la Fundació celebra que l’estudiós senceller Joan B. Florit i Horrach hi participi amb una comunicació que presentarà la figura de mossèn Bartomeu Oliver i Amengual que tindrà per títol Amenaces i coaccions.

Recordau que el termini d’inscripcions com a oients resta obert. La podeu formalitzar de forma gratuïta i enviant un correu electrònic a memoriaiesglesia@fmbartomeuoliver.cat. S’ha sol·licitat un crèdit de reconeixement acadèmic per a la participació en activitats universitàries culturals. Si estau interessats en obtenir-lo, comunicau-ho en el moment de la inscripció.

MÉS INFORMACIÓ